Naar Texel

De vakantie is in het vooruitzicht. Wat voor een bestemming wordt het? Eén waar het lekker genieten is van zee en strand? Of juist een avontuurlijke, met kitesurfen, parachutespringen en mountainbiken door het bos op het programma? Eén waar je eindeloos kunt struinen door natuurgebieden? Of waar je kunt winkelen en op terrasjes zitten. Een plek om bijzondere vogels te spotten? Of een bestemming waar uitgaan in de gezelligste cafés, theater en disco’s mogelijk is? Of waar je musea kunt bezoeken die voor het hele gezin leuk zijn? Op Texel kan het allemaal! Voor wie een dagje, een lang weekend, een voorjaar- of najaarvakantie of een zomer lang vertier, vermaak, pure rust en oernatuur wil ervaren, is Texel het hele jaar door de juiste keuze! Dit paradijs voor jong en oud ligt maar op 20 minuutjes varen van het vaste land. Het leuke is: de vakantie begint al op de boot!

Zowel rustzoekers als feestvierders en iedereen daar tussenin vindt wat hij zoekt op Texel. Het eiland is een absoluut natuurwonder met zee, strand, duin, bos, heide, weilanden en boeiende natuurgebieden waar bijzondere vogels en planten leven. Te voet of, nog beter, met de fiets kunt u eindeloze tochten maken om al dat moois van dichtbij te ervaren.

Paardenliefhebbers kunnen op Texel helemaal hun hart ophalen. Stoeterij Van der Linde in De Cocksdorp verhuurt paarden waarmee je meteen de natuur instapt. De lijst van bijzondere natuurgebieden is te lang om hier te noemen. Texel biedt sportieve vakantiegangers alle mogelijkheden om zich uit te leven. Watersporten zijn uiteraard goed vertegenwoordigd, maar ook voor andere sporten kunt u hier goed terecht.

Culinair gezien staat Texel erg goed op de kaart. Naast de vele producten van eigen bodem, die zowel in de winkels als de horeca verkrijgbaar zijn, telt Texel een aantal uitstekende restaurants. Verder zijn er alom terrasjes, strandpaviljoens, musea, activiteiten, evenementen en ander leuks.

Vakantie. Lekker de dag indelen zoals u dat wilt. Uitslapen. Uitgebreid ontbijten met lekkere Texelse broodjes, vleeswaren, kaas en vruchten. Dan is het prettig om een accommodatie te hebben waar u zelf kunt bepalen hoe laat u opstaat en ontbijt. Een appartement of bungalow bijvoorbeeld. Of een camping bij de boer. Op www.naartexel.nl vindt u een mooi aanbod aan bijzondere Texelse accommodaties.
Delen:
About the Author

, 0 posts created

Contact Author


Komt u er niet meer uit?

Wij helpen u graag

Facebook

Antwoord in 30 minuten

Email

Antwoord in 24 uur

Twitter

Antwoord in 30 minuten

Telefonisch

+31 222 316432